Αρχική

Οδηγός για το διαδίκτυο Παιδαγωγικά  Γλώσσα Λογοτεχνία Κλασσική φιλολογία Ιστορία Υπερδεσμοί

 

 

''Ξεφυλλίστε'' το βιβλίο που θα αγοράσετε από το Amazon


Επιθυμείτε να ξεφυλλίσετε το βιβλίο σας πριν το αγοράσετε μέσω Internet; Αυτό είναι πλέον εφικτό, από την Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου, στο site του αμερικάνικου ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου Amazon, το οποίο παρέχει την υπηρεσία ''Look Inside the Book''.

Ετσι, ο υποψήφιος αγοραστής έχει τη δυνατότητα να δει το εξώφυλλο του βιβλίου, να διαβάσει μια περίληψη για το περιεχόμενο και να ''ξεφυλλίσει'' μερικές σελίδες από 25.000 τίτλους -σε πρώτη φάση- που παρέχονται στο Amazon.com. Για κάθε ένα από αυτά τα βιβλία παρέχονται, κατ΄ επιλογή, μερικές σελίδες για να έχει ο πελάτης μια γενική άποψη για το περιεχόμενο του βιβλίου. Για την αυτοβιογραφία του Tiger Woods -παίκτη του γκολφ- ''How I Play Golf'', προσφέρονται, για παράδειγμα, 31 σελίδες, για το βιβλίο βιβλίο ''Great Cooking Every Day'', 46 σελίδες, στις οποίες ο χρήστης μπορεί να κάνει μια εικονική περιήγηση.

Για βιβλία φωτογραφίας και τέχνης οι χρήστες μπορούν να δουν την ποιότητα των φωτογραφιών. Επίσης, μπορούν να ξεφυλλίσουν τα παιδικά βιβλία και να αντιληφθούν αν αυτά είναι κατάλληλα για τα παιδιά τους. Το Amazon είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο, το οποίο εκτός από βιβλία πουλά και CDs, και με τη νέα πρωτοβουλία -που ήταν και απαίτηση των πελατών του- επιδιώκει να αυξήσει τις on-line πωλήσεις.

 
Διεύθυνση του άρθρου: http://tech.flash.gr/news/Technology/2001/10/11/6477id/ 

 

 


 

<----- Αρχική 

 

 

 

 

 

 

Φιλολογική επιμέλεια: Σοφία Νικολαΐδου Επικοινωνία:-  terracomputerata AT gmail DOT com